Grootste en goedkoopste vloerkleed aanbieder van het noorden!

Ben je op zoek naar een vloerkleed dat in jouw woonruimte past, hoogwaardige kwaliteit heeft, maar niet te duur is? Dan zit je bij Vloerkledenloods, de grootste en goedkoopste aanbieder van het noorden, helemaal goed!

Wij bieden je een ruim assortiment, waarbij je de keuze hebt uit tal van kleuren, maatvoeringen en materialen. Zo kun je denken aan een lichtgrijs wollen vloerkleed, maar ook aan een synthetisch laagpolig vloerkleed of een vloerkleed voor op je terras.

Woon je in één van de elf steden van Friesland – Leeuwarden, Sneek, IJlst, Sloten, Stavoren, Hindeloopen, Workum, Bolsward, Harlingen, Franker of Dokkum? Kom dan zeker een keer langs in onze showroom aan de Douwe Tammingawei 34 te Leeuwarden. Voor de provincies Friesland, Groningen en Drenthe begrijpen wij dat je een tijd onderweg bent, waardoor je in zowel de showroom als in onze webshop van harte welkom bent! Na deze reis, heb je vast zin in een bakje koffie of thee, dat wij voor je klaar hebben staan. Natuurlijk maakt het niet uit waar je vandaan komt, wij staan altijd voor je klaar met advies of bij het helpen met een keuze. Door het ruime assortiment kunnen wij bij elke situatie een passend vloerkleed aanbieden. Je kan het vloerkleed in de showroom of op de webshop kopen en thuis 14 dagen hebben liggen. Binnen deze tijd mag je het vloerkleed kosteloos retour brengen.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode