Bodilson

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Bodilson vloerkleden 

Het Bodilson vloerkleed brengt jou sfeer en warmte in het interieur! Prachtige karpetten met zowel een opvallend kleurgebruik als natuurlijke tinten. Leg het vloerkleed op de vloer in de eetkamer voor meer sfeer! Of hand deze aan de muur voor unieke wanddecoratie. 

Bodilson vloerkledenstalen 

Ben je nog niet zeker van de kleur of het formaat van het Bodilson vloerkleed? Dan is het wellicht handig om een gratis staal te bestellen. Wil je meerdere stalen bestellen, voeg dan meerdere aantallen toe. Voor het leveren van een staal vragen wij €20,- borg en mag je de staal 14 dagen in huis houden. De borg zal worden teruggestort wanneer de staal in goede orde retour is gekomen. 

Populairste Bodilson kleden 

Het Bodilson vloerkleed Dos is een van de populairste vloerkleden van Bodislon. Het kleed voelt heerlijk aan je voeten en geeft warmte in huis. Ook het Bodislon vloerkleed Berber is een van de populairste vloerkleden. Dit kleed is beschikbaar in verschillende kleuren en wat is het vloerkleed lekker zacht. Bodilson vloerkleden maken jou huis gezellig en geeft het sfeer! 

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode