Atlantic Collection

Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren
Tonen als Foto-tabel Lijst

6 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Atlantic Collectie

De Atlantic collectie van Louis de Poortere bestaat uit twee soorten vloerkleden met elk hun eigen stijl. Beide soorten vloerkleden zijn gebaseerd op de Atlantische oceaan en hebben hun eigen stijl en karakter.

Atlantic Surf

Zo zijn de Atlantic Surf vloerkleden geïnspireerd op het samenspel van surfers en de oceaan geschilderd door Marie Bathellier. Marie woont op het eiland van Yeu aan de Atlantische kust van Frankrijk en is kunstenares. Haar dagelijkse bronnen van inspiratie, namelijk zand, strand, drijfhout en surfers hebben geleid tot deze prachtige vloerkleden. De vloerkleden

Atlantic Streak

De Atlantic Streaks vloerkleden halen hun inspiratie ook uit de Atlantische oceaan, maar vanaf de compleet andere kant van de wereld, namelijk de oevers van New Jersey en Long Island in de Verenigde Staten. De dessins zijn een weerspiegeling van het zand wat door de winterwinden is geslagen en wat zich heeft gevormd tot deze prachtige patronen.

Kwaliteit van Louis de Poortere

Louis de Poortere is er in geslaagd om prachtige kunstwerken over te zetten naar tapijt, zonder in te boeten op kwaliteit. De jacquard weeftechniek zorgt bovendien voor een prachtige vintage uitstraling die perfect passen bij deze kunstwerken. 3mm dik en gemaakt van 100% katoen en verkrijgbaar in maar liefst 7 afmetingen: 60 x 90, 80 x 150, 140 x 200, 170 x 240, 200 x 280, 230 x 330, 280 x 360 cm. Bovendien hebben Louis de Poortere vloerkleden vanuit de fabriek al aangebrachte antisliplaag, waardoor het kleed goed stabiel blijft liggen.

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode