Khayma

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Louis de Poortere Khayma

Louis de Poortere is een echte trendsetter als het gaat om de retro bloemmotieven. De fantastische ontwerpen zijn kenmerkend voor het Belgische merk Louis de Poortere. De speciale kleuren leiden tot prachtige resultaten waardoor dit merk wereldwijd zeer succesvol is. De Belgische producent heeft de vintage tapijten op de kaart gezet. Elk jaar voegt het topmerk nieuwe stijlen toe waardoor je elk jaar weer versteld staat, ook nu weer met de Louis de Poortere Khayma collectie.

Khayma collectie

De nieuwe Khayma collectie voldoet ook weer aan alle verwachtingen. De Khayma is geïnspireerd op de traditionele tent die wordt gebruikt door de nomadische stammen in de woestijn. Khayma staat het ook voor het gezin, het huis of de stam als geheel. De vloer binnen de tent bestaat uit tapijten voor comfort en deels ook voor decoratie.

Khayma is een driedelige collectie en bestaat uit:

Agadir

Tribale ontwerpen van de Atlas-regio, opnieuw ingekort in wonderbaarlijk vloeiende mixen, met een opvallend patroonraster aan de bovenkant. Het is geweven in de jacquard weefstijl in combinatie met zuivere scheerwol en chenille van katoen.

Fairfield

Het Fairfield ontwerp is een klassiek medaillon van het Louis De Poortere-archief met een uitgebreide rand. Het wordt gedeeltelijk gewist alsof het decennia lang niet is gebruikt en vervolgens op zolder is herontdekt.

Farrago

Een 'Farrago' is een verwarde mengeling en verwijst naar de mix van ontwerpen die worden gebruikt in dit bijzondere patchwork. Het is een kleed met verschillende patronen, uitgevoerd in een overdye kleuring.

Altijd de goede maat!

De Khayma collectie bestaat uit patchwork vloerkleden met een vintage uitstraling. De tapijten zijn gemaakt van 100% katoen en latex backing, dit zorgt voor een natuurlijke antisliplaag. De vintage vloerkleden van de collectie zijn in een modieuze platte constructie geweven, alle tapijten zijn met de hand afgewerkt en met versterkte hoeken. Elk prachtig vloerkleed heeft meerdere lagen textuur en ingewikkelde stikseldetails voor een echte vintage look. Er is ook een uitstekende keuze aan maten beschikbaar, zodat er voor elke kamer in huis een juiste maat is. De maten zijn:

  • 140x200 cm
  • 170x240 cm
  • 200x280 cm
  • 230x330 cm
© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode