Perletta

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Perletta

Perletta Carpets

Perletta staat al bijna 30 jaar garant voor unieke kwalitatief hoogstaande vloerkleden. Kwaliteit van Hollandse bodem. Begonnen als importeur van vloerkleden uit de meest prachtige landen als India, Nepal, Turkije en Kroatië. Hier werden zeer mooie handgeweven vloerkleden gemaakt en deze vielen zeer in de smaak. Het oog voor mooie vloerkleden resulteerde na enige tijd in het besluit om zelf vloerkleden te produceren. Dit gebeurt tot op de dag van vandaag in Rabat (Marokko). Hier worden alweer 15 jaar op authentieke wijze de mooiste vloerkleden geweven. De vloerkleden van Perletta Carpets staan bekend om de hoogwaardige natuurlijke materialen. Het merendeel van de vloerkleden van Perletta bestaat uit 100% zuiver scheerwol. Dit soort wol is zeer goed te verven en hierdoor hebben de kleden een zeer mooie, rijke uitstraling en glans waardoor de kleuren nog beter tot hun recht komen. Naast de mooie kleuren zijn de weefstructuren ook zeer divers en passend bij meerdere soorten woonstijlen. Vanzelfsprekend kun je ook vloerkleden op maat laten maken bij Perletta.

Collecties

Perletta Carpets heeft een zeer divers en breed assortiment aan structuren, kleuren en afmetingen. Zo is er de Structures collectie met als meest populaire stijl vloerkleed de Limone. Het kleed kenmerkt zich door de geruite weefstijl en rustige en neutrale uitstraling. Hierdoor past het kleed bij bijna iedere woonstijl, dus ook die van jou! Wil je echt een uniek vloerkleed, kies dan de Structures mix. Deze stijl heeft veel verschillende weefstijlen in zich en je kunt zelfs je eigen kleuren kiezen. Naast bovenstaande soorten zijn enkele bekende kleedsoorten de Urban Medley, Railway, Labyrinth, Pebbles en Salsa.

Perletta Carpets vloerkleed kopen

Perletta vloerkleed kopen?

Vloerkledenloods is officieel dealer van Perletta Carpets en staat rechtstreeks in contact met hen. Je bent dus verzekerd van een authentiek vloerkleed en geen namaak! Heb je vragen of wil je graag advies voordat je een keuze maakt, bel of mail ons dan gerust! Heb je een Perletta kleed gekocht en is er iets mis, ook dat regelen we meteen voor je. Vloerkledenloods is aangesloten bij het Thuiswinkel Waarborg waardoor je zeker weet dat je veilig en vertrouwd bij ons bestelt.

Laagste prijsgarantie

Vloerkledenloods.nl geeft een laagste prijsgarantie op Perletta vloerkleden. Dit betekent dat je bij ons nooit meer betaalt dan bij een ander verkooppunt, zowel online als offline. Vraag jouw laagste prijs op via onderstaande knop, of chat, mail of bel ons!

Vraag je laagste prijs!

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode