Overzicht van producten van fabrikant Louis de Poortere

Louis de Poortere vloerkleden zijn met groot vakmanschap in België gemaakt. De subtiele mengeling van Oosterse elementen met een Westers tintje is hét kenmerk van deze fabrikant. De vloerkleden zijn vaak uit één stuk geweven met optische sporen van naden en slijtage met een vintage uitstraling. 

Louis de Poortere vloerkleden zijn met groot vakmanschap in België gemaakt. De subtiele mengeling van Oosterse elementen met een Westers tintje is hét kenmerk van deze fabrikant. De vloerkleden zijn vaak uit één stuk geweven met optische sporen van naden en slijtage met een vintage uitstraling. 

Meer
Toont 1 - 2 van de 2 items
 • € 294,50 € 589,00 Direct leverbaar
  Sale

  Dit zeer bijzondere blauwe moderne vloerkleed Mad Men - Brooklyn Blue 8424 illustreert de indrukwekkende klim op de sociale ladder. Het is de “American Dream” van de vloerkleden: Op het vloerkleed is voor de nòg modernere look een zigzag print te zien in een lichtere blauwe kleur. 

  € 294,50 € 589,00
  Direct leverbaar
 • € 294,50 € 589,00 Uitverkocht
  Sale

  Dit Mosaiq 8385 oranje/lila vloerkleed van Louis de Poortere is samengesteld uit patchwork. Dit heeft geleid tot een eigentijdse en moderne uitstraling. In het vloerkleed zijn diverse kleuren verwerkt wat voor een vrolijk geheel zorgt.

  € 294,50 € 589,00
  Uitverkocht
Toont 1 - 2 van de 2 items