Catalogus

Geactiveerde filters:
Fabrikant
Afmetingen
Materiaal
Kleur
Poolhoogte
Hoogpolige vloerkleden
Toont 1 - 30 van de 135 items
Toont 1 - 30 van de 135 items

Hoogpolig vloerkleed

Op zoek naar een zacht en aangenaam tapijt? Ga de hoogte in met een hoogpolig vloerkleed! Zacht voor je voeten en warm voor je huis. Heerlijk thuiskomen doe je met een hoogpolig vloerkleed. Onze hoogpolige tapijten zijn veelal van 100% wol. De pollen kunnen verschillen in hoogte, structuur en kleur. Ga jij voor grof en stoer...

Hoogpolig vloerkleed

Op zoek naar een zacht en aangenaam tapijt? Ga de hoogte in met een hoogpolig vloerkleed! Zacht voor je voeten en warm voor je huis. Heerlijk thuiskomen doe je met een hoogpolig vloerkleed. Onze hoogpolige tapijten zijn veelal van 100% wol. De pollen kunnen verschillen in hoogte, structuur en kleur. Ga jij voor grof en stoer of voor fijn en zacht? 

Hoogpolig vloerkleed kopen

Zacht en warm hoogpolig vloerkleed

Een hoogpolig vloerkleed wordt vooral ‘s winters in de woonkamer en slaapkamer gebruikt doordat de karpetten een volle structuur hebben. Hierdoor zal je dus geen koude voetjes krijgen. Is dat niet fijn thuiskomen?!

In steeds meer huishoudens zie je tegenwoordig een hoogpolig vloerkleed verschijnen. Dit met name omdat de tapijten erg tijdloos zijn. Je hebt natuurlijk ook diverse stijlen zoals vintage en modern, maar niets is zo comfortabel als een hoogpolig vloerkleed. De hoogpolige karpetten zijn verkrijgbaar in verschillende hoogtes, structuren en kleuren. Voorbeelden van populaire hoogpolige tapijten zijn: Shaggy, Shaggy Deluxe en de Shaggy Plus.

Voordelen van een hoge pool

Ook je huisdieren zullen fan zijn van deze vloerkleden: een heerlijk kleed om lekker op te slapen. Een ander voordeel van een hoogpolig vloerkleed is dat deze vaak gemakkelijk te reinigen zijn. De meeste kleden in onze hoogpolige collectie zijn gemaakt van 100% wol, wat de tapijten duurzaam en zelfreinigend maakt. Een wollen vloerkleed laat namelijk met de tijd kleine pluisjes los waarbij het vuil wordt meegenomen.

Of je nou op zoek bent naar een kleurrijk vloerkleed of liever een neutraler tapijt, bij Vloerkledenloods.nl vindt je het allemaal. Wij hebben verschillende merken in het hoogpolige segment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Brink & Campman en Brinker. Ook zijn veel hoogpolige tapijten op maat te maken.

Meer