Woontrends 2023: Deze vloerkleden zijn dit jaar echt trendy

Woontrends 2023: Deze vloerkleden zijn dit jaar echt trendy

Vloerkleed gerycled materiaal Ciro geel/naturel

 

Na een jaar van thuiswerken en binnen blijven, is het interieur in 2023 belangrijker dan ooit. We hebben de behoefte om onze leefruimte wat persoonlijker te maken en aan te passen aan de nieuwste woontrends van 2023. Van de woonkamer tot de slaapkamer, en zelfs de tuin, elk aspect van ons huis kan verfraaid worden met een prachtig vloerkleed. 

 

Vloerkleden Trends 2023 

Ook in 2023 zijn vloerkleden niet weg te denken uit de woontrends. Dit jaar zijn vloerkleden voor in de tuin echter een echte trend. Wanneer we naar woontrends voor 2023 kijken zien we dat vloerkleden voor in de tuin erg populair zijn. Ze brengen namelijk niet alleen comfort, maar ook stijl en persoonlijkheid naar je tuin of buitenruimte. Bekijk de nieuwste trends op Vloerkledenloods voor inspiratie. 

Binnen in huis zijn vloerkleden ook een belangrijk onderdeel van de woontrends van 2023. Ze voegen warmte en gezelligheid toe aan elke kamer, of het nu de woonkamer, slaapkamer of zelfs de kinderkamer is. Bij Vloerkledenloods hebben we een ruim assortiment trendy vloerkleden in verschillende woonstijlen zoals retro, landelijk, bohemian en nog veel meer. Bekijk ons assortiment aan nieuwe vloerkleden. 

Berber vloerkleed hoogpolig grijs/beige Ikat - Interieur05

 

Trendy Interieur Kleuren in 2023 

Kleur is een essentieel onderdeel van elke woontrend, en dat is in 2023 niet anders. Dit jaar zien we rustgevende en natuurlijke kleuren aan de ene kant en felle kleuren zoals blauw en geel aan de andere kant. Denk aan zachte rode tinten, diepe groentinten en heldere blauwtinten.

Ook wanneer we kijken naar vloerkleden trends 2023 voor buitenruimtes zien we dat kleur een grote rol speelt. De populairste vloerkleden voor buiten zijn vaak groen of blauw om wat kleur aan je zithoek of patio toe te voegen. 

(i) Op vloerkledenloods.nl kun je vloerkleden op kleur filteren. Zo vind je snel de kleur die jij zoekt. Bekijk alle kleuren vloerkleden.

 

Zwarte Vloerkleden 

Zwart is een kleur die nooit uit de mode raakt. Het is stijlvol, tijdloos en voegt een vleugje elegantie toe aan elke ruimte. Hier zijn vijf prachtige zwarte vloerkleden uit onze collectie: 

1. Het Sage Zwart Dubbelzijdig Buiten Vloerkleed van Eva Interior is perfect voor buitenruimtes. Dit vloerkleed voor in de tuin is dubbelzijdig, wat betekent dat je twee vloerkleden in één krijgt.
2. Het Boa Zwart-Wit Dubbelzijdig Buiten Vloerkleed van Eva Interior is een andere geweldige optie voor buiten. Het zwart-witte patroon is zowel modern als veelzijdig.
3. Het Hoogpolig Vloerkleed Fender Antraciet/Zwart is een perfect kleed voor in de woonkamer of in de hal. Dit vloerkleed is verkrijgbaar in de vorm rechthoek, rond en loper. Door al deze verschillende vormen kan je met dit vloerkleed alle kanten op.
4. Het Patchwork Vloerkleed Lara Antraciet is een erg stoer uitzient vloerkleed. Dit vloerkleed heeft een echte idustriële uitstraling en is dus ook perfect geschikt voor de industriele woonstijl.
5. Het Jute Vloerkleed Rechthoek Naturel Antraciet is een natuurlijk en duurzaam vloerkleed dat een rustieke charme toevoegt aan elke ruimte. 

Buiten vloerkleed Sage zwart dubbel zijdig - Eva interior

 

Blauwe Vloerkleden 

Blauw is een kleur die rust en sereniteit uitstraalt. Het is een populaire keuze voor vloerkleden, omdat het gemakkelijk te combineren is met andere kleuren. Hier vind je alvast vijf blauwe vloerkleden die je zeker niet mag mislopen: 

1. Het Vintage Vloerkleed Aila Blauw is een vloerkleed wat in elk interieur zijn plekje wel kan vinden. Dit vloerkleed is gemaakt van 100% polypropyleen, waardoor het erg slijtvast en het mooi zijn kleur behoudt.
2. Het Wollen Vloerkleed Bergamo 151 Licht Blauw Mix van Interieur05 kan ik elke woonstijl worden neergelegd. Door de combinatie van wol en een ruige structuur woonruimte een mooie natuurlijke uitstraling.
3. Het Mad Men Cracks Collection Abyss Blue Vloerkleed van Louis De Poortere is een uniek stuk dat een vleugje abstracte kunst aan je interieur toevoegt. 
4. Het Vintage Vloerkleed Hatice Blauw/Bordeaux/Rood is een echte eye catcher. Dit sierlijke vloerkleed is geschikt voor een woonruimte met veel kleur. De mooie kleuren in dit vloerkleed zal het de ruimte zeker op vrolijken.
5. Het Vintage Vloerkleed Kota Blauw van Interieur05 is een mooi vintage vloerkleed met een blauw/cremige kleur. Dit vloerkleed is geschikt voornamelijk voor ruimtes waarin veel geleefd wordt. Doordat dit vloerkleed gemaakt is van polypropyleen is het erg slijtvast en neemt het geen vocht.

Rond vintage vloerkleed Aila blauw

 

Groene Vloerkleden 

Groen is een kleur die rust en harmonie brengt in elke ruimte. Het is een kleur die nauw verbonden is met de natuur en een gevoel van vernieuwing en leven brengt. We raden deze parachtige groene vloerkleden alvast aan: 

1. Het Leaf Groen Dubbelzijdig Buiten Vloerkleed van Eva Interior is een prachtige keuze voor elke buitenruimte. Het bladpatroon is zowel speels als stijlvol waardoor het een perfecte toevoeging is voor iedere tuin of patio.
2. Het Boa Groen-Wit Dubbelzijdig Buiten Vloerkleed van Eva Interior is een andere geweldige optie voor buiten. Het groen-witte patroon is modern en veelzijdig. Het is een goede optie voor aan het zwembad of om een zithoek mee op te fleuren. 
3. Het Vintage Khepera Groen Vloerkleed met Franjes is een prachtig vloerkleed dat een vleugje vintage charme aan elke ruimte toevoegt. 
4. Het Patchwork Vloerkleed Lara Groen is een uniek stuk dat wat kleur en textuur aan je interieur toevoegt.
5. Het Wollen Vloerkleed Vik Groen is een vloerkleed wat zorgt voor warmte en knusheid. Perfect geschikt voor in elke woonruimte.

Wollen vloerkleed groen Vik

 

Gele Vloerkleden 

Geel is een kleur die vrolijkheid en energie aan je interieur toevoegt. Het is een geweldige kleur om een woonruimte mee op te fleuren en een vleugje vrolijkheid toe te voegen. Het is dan ook niet moeilijk om te zien waarom geel een vloerkleden trend is in 2023. Hier zijn vijf gele vloerkleden die momenteel erg goed verkopen: 

1. Het Vintage Vloerkleed Nazly Geel is een sierlijk vloerkleed met een perzisch uiterlijk. Dit vloerkleed zorgt voor veel warmte en past bijna in elke interieurstijl. 
2. Het Wollen Greenland 160 Geel Vloerkleed van Brinker is een prachtig vloerkleed dat warmte en comfort biedt. 
3. Het Vintage Bloom Okergeel Voerkleed van Eva Interior is een prachtig vloerkleed dat gebaseerd is op een Oosters tapijt. Het straalt warmte en luxe uit. 
4. Het Vintage Chir Groen Oranje Vloerkleed is een kleurrijk en levendig vloerkleed in Oosterse stijl dat een statement maakt in elke ruimte. 
5. Het Vloerkleed Gerycled Materiaal Ciro Geel/Naturel is een erg milieu vriendelijk vloerkleed. In het eerste opzicht zie je niks anders aan dit vloerkleed, alleen is dit kleed gemaakt van 100% petflessen. Bij aankoop van dit vloerkleed draag je dus automatisch bij aan het milieu.

Vintage vloerkleed Bloom rond geel - Eva Interior

 

Rode Vloerkleden

Rood is een kleur die passie en energie uitstraalt. Het is een krachtige kleur waarmee je een statement kan maken in je interieur. Rood is een woontrend in 2023 net omdat het wat passie aan je interieur kan toevoegen. Ben jij op zoek naar mooie rode vloerkleden? Wij hebben er alvast vijf op een rijtje gezet: 

1. Het Dubbelzijdige Buitenkleed Sage Roest is een mooi buitenkleed met een vintage patroon. Dit kleed is dubbelzijdig, dit betekend dat beide kanten van het kleed te gebruiken zijn en ook zijn beide kanten net wat anders.
2. Het Vloerkleed Felva Viscose Silk Roest is een erg chique vloerkleed. Het materiaal van dit vloerkleed zorgt voor veel stevigheid, ook zorgt dit materiaal voor een mooie glans over het tapijt. 
3. Het Vintage Vloerkleed Nain Rood is een uniek stuk dat een vleugje vintage charme aan je interieur toevoegt. 
4. Het Vintage Vloerkleed Aila Rood/Oranje is een prachtig vloerkleed met een modern en abstract patroon. Dit vloerkleed is beschikbaar in zowel een rond als rechthoekige vorm.
5. Het Wollen Greenland 332 Rood Vloerkleed van Brinker is een prachtig vloerkleed met een geweldige textuur, perfect voor in de slaapkamer of een minimalistische woonkamer.

Vloerkleed Felva viscose silk roest - Interieur05

 

Voor welke vloerkleden trend ga jij?

De vloerkleden trends van 2023 zijn divers en spannend, met een focus op comfort, stijl en persoonlijkheid. Of je nu op zoek bent naar een nieuw vloerkleed voor je woonkamer, slaapkamer of zelfs je tuin, er is een breed scala aan opties beschikbaar. Van rustgevende blauwtinten tot levendige roodtinten, er is een vloerkleed dat bij elke stijl en voorkeur past.

 

Hulp bij het kiezen van het juiste vloerkleed voor jouw woonruimte

Kun je nog wat hulp gebruiken om tot het juiste vloerkleed te komen? Weet je niet zeker welke maat vloerkleed bij jouw zithoek past? Bekijk dan onze gids “welk vloerkleed past bij mijn interieur” of neem vrijblijvend contact met ons op. 

© Sven Westerhuis


Related Products

© 2020 VloerkledenloodsDesigned by Studio Chris 10Developed by AndCode